Proszę o pomoc w wyborze pilne !

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kazek103
    Rider
    • 2012
    • 351

Tak do zapłacenia.

Komentarz

• Flame
      Elegance
      • 2010
      • 898

Ksenony strasznie słabe w porównaniu do Audi, pewnie jeżdżąc na dalekie trasy to jest lepsze niż H7, ale jeżdząc akurat Octą głównie po mieście, się utwierdziłem w przekonaniu że to bezsensowne wydawanie kasy.

Ciekawe czy Skodzie w następnych latach będzie możliwość oświetlenia opartego na LED-ach.
      ORIGINAL GERMAN AUDI A6 C7 AVANT 3.0 TDI 313KM - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...168233#1168233

ORIGINAL GERMAN AUDI QUATTRO 2.2 200KM- http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...460025#1460025

ORIGINAL CZECH SKODA FABIA MONTE CARLO 1.2 TSI 105KM - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=906416#906416

Komentarz

• andrzej111
        L&K
        • 2010
        • 1391

kazek103,
        dobrze że alarm fabryczny, nie będziesz miał widoku czujek i niebieskiej diody...

Co do osłon przeciw słonecznych to badziew na maxa, wywalona kasa.
        Poza tym jakbyś kiedyś chciał założyć taki badziew to zrobisz to w 5min.
        Lepiej dołożyć coś co później się nie opłaca lub wiąże się z rozbieraniem połowy auta
        Sprzedam silikon do pokrywy rozrządu CDAA, CDAB, CCZA - D174003A2 - info na PW

Komentarz

• piramida
          RS
          • 2009
          • 12222
          • Superb III (3V3)

kazek103, silnik dobry, ksenony też, zobaczysz że mając ksenony nie bedziesz używać świateł dorgwych :wink:

Generalnie dobry wybór, dziwię sie niektórym że zamawiając nowe auto biorą 1.4 zamiast 1.8
          superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
          http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• Eidos71
            RS
            • 2011
            • 2050
            • Octavia II (1Z3)
            • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Zamieszczone przez piramida
            Generalnie dobry wybór, dziwię sie niektórym że zamawiając nowe auto biorą 1.4 zamiast 1.8
            Dobrze, że napisałeś "niektórym"... Ja w każdym bądź razie nie należę do tych "niektórych" - od początku nastawiłem się na 1.4 TSI, gdyż moc i dynamika tego silnika wystarczy mi w zupełności, a zestawienie tych dwóch czynników ze spalaniem również pasi mi w prawie 100%. Wyrosłem już chyba z wieku, gdy pojemność silnika i jego moc stawiałem "na podium" - wyścigi uliczne, lub ruszanie z piskiem ze świateł już mnie nie bawią, a 1,4 TSI świetnie sprawdza się w normalnych, codziennie spotykanych sytuacjach na drodze
            Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
            MOJA FURKA

Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"

Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71

Komentarz

• caveman_
              Ambiente
              • 2010
              • 196

Zamieszczone przez Eidos71
              a 1,4 TSI świetnie sprawdza się w normalnych, codziennie spotykanych sytuacjach na drodze
              ...a 1.8 TSI jeszcze lepiej :diabelski_usmiech
              www.mikrowag.pl

Komentarz

• Eidos71
                RS
                • 2011
                • 2050
                • Octavia II (1Z3)
                • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Zamieszczone przez caveman_
                Zamieszczone przez Eidos71
                a 1,4 TSI świetnie sprawdza się w normalnych, codziennie spotykanych sytuacjach na drodze
                ...a 1.8 TSI jeszcze lepiej :diabelski_usmiech
                Nie przeczę :wink: Wszystko zależy od tego, co, komu i po co jest potrzebne Są przecież i tacy, którym 1.2 TSI wystarczy w zupełności
                Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
                MOJA FURKA

Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"

Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71

Komentarz

• Flame
                  Elegance
                  • 2010
                  • 898

Eidos71, dobrze mówi.

Po to jest szeroka gama silników, żeby każdy kupował taki jaki mu jest potrzebny i tak na jaki daną osobę stać.
                  ORIGINAL GERMAN AUDI A6 C7 AVANT 3.0 TDI 313KM - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...168233#1168233

ORIGINAL GERMAN AUDI QUATTRO 2.2 200KM- http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...460025#1460025

ORIGINAL CZECH SKODA FABIA MONTE CARLO 1.2 TSI 105KM - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=906416#906416

Komentarz

• kazek103
                    Rider
                    • 2012
                    • 351

Panowie jakie opinie na temat różnicy między odbiorników Swing a Bolero.
                    Dopłata do bolero 1500 zł - duży kolorowy wyświetlacz współpracujący z czujnikami cofania.
                    Czy wyświetlacz w swingu jest wystarczający do obsługi klimy , i czy przekazuje informacje
                    z czujników cofania ?
                    Jak działają czujniki ciśnienia w kołach , czy po zmianie kompletu kół na zimówki nadal będą działać , podgrzewane dysze spryskiwaczy przydatne czy tylko gadżet ?

Komentarz

• Enriquez
                      RS
                      • 2009
                      • 7685
                      • Superb III (3V3)

Bolero może wyświetlić menu telefonu, o ile jest Bluetooth a Swing NIE.
                      Pozdrawiam
                      Marcin

Komentarz

• andrzej111
                        L&K
                        • 2010
                        • 1391

kazek103, przeginasz pałe z tymi głupimi pytaniami, zapytaj sprzedawce albo poczytaj.

Komentarz

• kazek103
                          Rider
                          • 2012
                          • 351

Nie czytaj i nie odpowiadaj jak Cię to tak irytuje , a swoją drogą byłem wczoraj w salonie
                          do najbliższego mam 60 km i nie uzyskałem jednoznacznej odpowiedzi .
                          Mianowicie usłyszałem od Pan który zachwalał poszczególne modele że radio Swing nie przekazuje informacji z czujników cofania ,
                          z tond moje pytanie . Sądzę że forum jest takim miejscem gdzie można poruszać nawet najbardziej błahe tematy i mieć odpowiedź z pierwszej ręki .

Komentarz

• Big
                            RS
                            S_OCP Member
                            • 2007
                            • 6389

kazek103, pytaj, pytaj po to jest to forum !! Chyba że coś już było to wtedy szukajka pomoże .
                            Zamieszczone przez kazek103
                            nie przekazuje informacji z czujników cofania ,
                            z tond moje pytanie
                            Ano własnie !! Utwierdza mnie to w przekonaniu, że w częsci salonów pracują ludzie którzy zatrudnieni są tam po znajomości i nie mają pojęcia o autach które sprzedają.
                            Oczywiście, że Siwng wspólpracuje z czujkami cofania i wyświetla infomacje z nich.
                            Czarny Elegance

Komentarz

• caveman_
                              Ambiente
                              • 2010
                              • 196

Zamieszczone przez Big
                              Oczywiście, że Siwng wspólpracuje z czujkami cofania i wyświetla infomacje z nich.
                              Dokładnie to współpracuje w O2FL bo w O2 TOUR już nie.
                              www.mikrowag.pl

Komentarz

• andrzej111
                                L&K
                                • 2010
                                • 1391

Sądzę że forum jest takim miejscem gdzie można poruszać nawet najbardziej błahe tematy i mieć odpowiedź z pierwszej ręki .
                                Tyle że na Twoje pytania, odpowiedzi padły już xxx razy.
                                A Ty tu wpadasz i pierwsze co robisz to zakładasz, temat w którym pytasz o rzeczy które są w instrukcji lub jak wyżej. No i to kopiuj/wklej Jesteś już tu 2 tygodnie no ale widać jesteś wygodny człowiek...

z tond
                                :lol:

Komentarz

• kazek103
                                  Rider
                                  • 2012
                                  • 351

Dziękuję wszystkim za pomoc , to było ostatnie pytanie w tym wątku kolego andrzej111.
                                  Zauważ odkąd jest net i nie tylko, większość ludzi stała się wygodna i oto chodzi.
                                  Pozdrawiam

Komentarz

• BADYL
                                    RS
                                    • 2011
                                    • 2396
                                    • Octavia II combi (1Z5)
                                    • BKD 2.0 TDI 140 KM

Zamieszczone przez caveman_
                                    Dokładnie to współpracuje w O2FL bo w O2 TOUR już nie.
                                    co za różnica czy to jest O2FL czy O2TOUR :?: Radio przecież to samo :roll: w TOURZE nie współpracuje chyba tylko wtedy gdy nie masz zamontowanych oryginalnych czujników lub (żart) gdy wogóle ich nie masz :P :diabelski_usmiech Swing to chyba to samo co stream mp3 tylko nowszy model :?: Ja mam stream mp3 i wizualizacja jest :szeroki_usmiech pozdrowinka
                                    nasze auta: MÓJ SMOCZEK

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło!

Komentarz

• komoornik
                                      Ambiente
                                      • 2008
                                      • 150

Jest różnica, bo w Tourze jest inny sterownik czujników parkowania.

Nie rób ludziom nadziei.

Komentarz

Pracuję...